,

Ginger Lead -tukivyö

47,0089,00 sis. alv 24%

Ginger Lead -tukivyö mahdollistaa koiran liikkeiden tukemisen mukavasti. Säädettävien hihnojen avulla voit itse kävellä kumartumatta koiran vierellä. Mukana tulevalla hihnalla voit kiinnittää tukivyön koiran omaan pantaan tai valjaisiin. Vyö on konepestävä.

Valmistajan kokotaulukon näet täältä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Ginger Lead® -tukivyö soveltuu koirille, jotka kaipaavat lisätukea takaosalle. Vyöllä voit tukea koiraa esimerkiksi liukkailla alustoille kulkemisessa, toipilasaikana ulkoilussa tai portaiden kulkemisessa.

Pakkaus sisältää:

  • Ginger Lead -tukivyön
  • Hihnan, joka voidaan kiinnittää koiran valjaisiin tai pantaan
  • Suurempien kokojen mukana saat tarranauhat, joilla vyö pysyy paremmin paikoillaan.
  • Huomioithan, että esittelykuvissa näkyvät valjaat eivät kuulu pakkaukseen, mutta vyö on mahdollista kytkeä koiran omaan pantaan tai valjaisiin. Valjaiden kanssa käytettynä saadaan lisätukea myös koiran etuosalle.

Vyöstä on saatavilla kaksi eri mallia (male/female). ”Male” -vyön vatsakappale on keskeltä hieman kapeampi ja se soveltuu käytettäväksi sekä uroksilla että nartuilla. ”Female” -mallissa vatsan alta kulkeva vyö on tasaleveä. Medium/Large -koko on poikkeuksellisesti unisex -mallinen.

Voit testata vyön istuvuutta ennen tilaamista seuraavasti: taittele pyyhe tai muu kangas halutun koon mukaisesti (vyön leveydet ilmoitettu joka koon kohdalla). Uroksilla on tarkistettava, että vyö ei estä pissaamista ja että vyö asettuu mukavasti joko kokonaan peniksen eteen tai tarpeeksi taakse.

Tuotteen valmistajan kokotaulukon näet täältä: Gingerleadin kokotaulukko

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Malli

Uros (male), Narttu (female)

Koko

Mini, Small, Medium unisex / Male Large, Female Large, Tall

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.