LASERTERAPIA

Laserterapia on saatavana erillisenä käyntinä Espoon Eläinfysioterapialla ja Eläinlääkäriasema Valjakossa Vantaalla. Laserterapiaa käytetään myös Porvoon vastaanotolla kipupotilaiden hoidossa. Tarkemmat yhteystiedot ja linkit ajanvaraukseen täältä.

Laserilla voidaan helpottaa kipua ja turvotusta, sekä edesauttaa kudosten paranemista esimerkiksi leikkauksen tai tapaturman jälkeen. Laserin tehosta on saatu näyttöä myös tieteellisissä tutkimuksissa niin ihmisten kuin eläintenkin kivunhoidossa.

Käytössä oleva laserlaite on Suomessa valmistettu Theralux DT, joka kuuluu lasereiden luokkaan 3B. Laserhoitojen lisäksi nyt myös laserakupunktio on saatavilla akupunktiovastaanotolla ja se kuuluu akupunktiokäynnin hintaan.

Laserhoidon tarve arvioidaan aina yksilöllisesti ja ennen hoidon aloittamista oireiden alkuperä täytyy olla selvillä (lemmikillä on eläinlääkärin tekemä diagnoosi). 

Laserterapiakäynti sisältää eläinlääkärin tekemän lyhyen yleistutkimuksen ja eläinlääkärin antaman laserterapian valituille kohteille. Käynnin hinta riippuu hoitoon käytetystä ajasta ja hoidettavien kohteiden määrästä. Jos ette ole aikaisemmin käynyt vastaanotollani, varaathan ainakin ensimmäiselle käynnille aikaa 20 minuuttia.