HINNASTO

Palveluiden hinnat vaihtelevat toimipisteestä riippuen esimerkiksi klinikkamaksujen takia ja vastaanotot päivittävät omia hintojaan ajoittain, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi hoitovaihtoehdoista tai sopivimmasta ajanvarauksesta, voit olla suoraan yhteydessä Idaan.

Ensimmäisellä käynnillä lemmikille tehdään laaja yleistutkimus ja lähtötilannetta kartoitetaan alkuhaastattelulla. Ensimmäiselle käynnille varataan aikaan 60 minuuttia ja jatkokäynneille 30-40 minuuttia. Hoidossa käytetään potilaasta riippuen joko akupunktiota, laser-/elektroakupunktiota tai näiden yhdistelmää.

Kipupotilaan ensikäynti sisältää esitietolomakkeen täytön, alkuhaastattelun, kirjallisen kivunhoidon suunnitelman ja ensimmäisen akupunktiokäynnin, jos se kuuluu potilaan hoitosuunnitelmaan.

***

Kaikki hinnat sisältävät eläinlääkäripalveluiden arvonlisäveron (24%).

***

Eläinlääkäriasema Valjakko

Akupunktio, ensimmäinen käynti

Sisältää alkuhaastattelun, yleistutkimuksen ja potilaalle sopivan akupunktion (neulat, sähkö, laser)​

105€
Akupunktio, jatkokäynti

Sisältää yleistutkimuksen ja akupunktion

95€
dog, pet, australian shepherd-5730164.jpg
dog, animal, run-5762117.jpg

Kotikäynnit

Kotikäynnit ovat hyvä vaihtoehto lemmikille, joka jännittää eläinlääkärin vastaanotolla olemista tai autossa matkustamista.

Kotikäyntilisä

Kotikäyntilisä ei sisällä kilometrikorvauksia tai käynnillä tehtyjä toimenpiteitä.

50€
Kilometrikorvaus

Edestakainen matka Porvoosta asiakkaan osoitteeseen

1€/km
Akupunktio, ensimmäinen käynti

Sisältää alkuhaastattelun, eläinlääkärin tekemän yleistutkimuksen ja potilaalle sopivan akupunktion (neulat, sähkö, laser)

99€
Akupunktio, jatkokäynti

Sisältää yleistutkimuksen ja akupunktion

88€
Kipupotilaan ensikäynti

Sisältää alkuhaastattelun, yleistutkimuksen, akupunktion (jos sopii potilaalle) ja kirjallisen kivunhoidon suunnitelman. Kotikäynnillä suunnitellaan lisäksi tarvittavia muutoksia lemmikin arkielämään.

125€
Laserterapia, lyhyt

1-2 kohdetta

20€
Laserterapia, pitkä

>2 kohdetta

29€