Sale!
,

Help’Em Up -nostovaljas

94,40133,00 sis. alv 24%

Tällä nostovaljaalla tarjoat lisätukea koirallesi portaissa, autoon noustessa tai liikkeelle lähtiessä. Etu- ja takaosan erilliset valjaat istuvat täydellisesti useiden säätöremmien ansiosta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Tämä koko vartaloa tukeva nostovaljas sopii koirille, jotka tarvitsevat apua liikkeelle lähdössä tai portaiden kulkemisessa. Valjaiden avulla voit tarjota koirallesi myös kaivattua lisätukea autoon noustessa tai autosta poistuessa.

Valjas koostuu kahdesta erillisestä osasta, jotka yhdistetään selän päältä kulkevalla hihnalla. Etu- ja takapään valjaat ovat hyvin istuvat ja sopivasti pehmustetut käyttömukavuuden parantamiseksi.

HUOM! Takaosan valjaista on saatavilla kahta eri mallia. Yleismalli sopii kaikille nartuille ja suurimmalle osalle uroksista. Osa uroksista tarvitsee ns. U-mallisen takaosan valjaan, jos penis on taaempana (kts. kuvat alta). Voit testata sopivuutta esimerkiksi 5-10 cm leveällä pyyhkeellä, jonka viet koiran vatsan alta juuri takajalkojen edestä. Jos koiran penis peittyy pyyhkeen alle (koira ei pysty pissaamaan vyön kanssa), on parempi valita U-mallinen takaosan valjas.

Tässä tapauksessa suositellaan U-mallista takaosan valjasta. Kuvien lähde: orthopets.co.uk
Yleismallinen takapään valjas sopii suurimmalle osalle uroksista. Kuvan lähde: orthopets.co.uk

Nostovaljaiden koko valitaan ensisijaisesti koiran painon mukaan. Jos koira on kahden koon välillä, suositellaan valitsemaan pienempi koko (parempi istuvuus valjaissa).

Medium: 20-36 kg (kaula 36-91 cm / rinnan ympärys 41-112 cm / vyötärön ympärys 51-109 cm)

Large: 36-57 kg  (kaula 51-81 cm / rinnan ympärys 51-163 cm / vyötärön ympärys 56-119 cm)

X-Large 57-102 kg (kaula 46-97 cm / rinnan ympärys 76-175 cm / vyötärön ympärys 66-142 cm)

Valmistajalla on saatavilla myös valjaat pienemmille koirille. Jos teille sopivaa kokoa tai mallia ei ole varastossa, laitathan viestiä ([email protected]) niin tilataan teille sopiva valjas!

Käy tutustumassa myös valmistajan kotisivuihin, josta löydät lisää videoita tuotteen sovittamisesta ja käytöstä!

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

M, L, XL

Takapään valjas

Yleismalli, U-malli uroksille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.