,

Dr. Buzby’s ToeGrips® -liukueste koirille

42,90 sis. alv 24%

ToeGrips® on liukuesteiden joukossa ainutkertainen, koska se hyödyntää koiran omaa biomekaniikkaa. ToeGrips® -liukuesteet asetetaan koiran kynsiin niin, että ne luovat kitkaa osuessaan lattiaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Tuote on suunniteltu iäkkäille lemmikeille ja toipilaille, eikä sitä pidä käyttää perusterveillä koirilla. Erinomainen vaihtoehto koirille, joilla tossut aiheuttavat epämukavuutta tai eivät pysy menossa mukana!

Liukuesteet asetetaan koiran kynsiin ja ne saavat olla paikoillaan, kunnes kontaktipinta on kulunut pois tai ne irtoavat itsestään. Oikein asennettuna ToeGrips® -liukuesteet eivät ärsytä koiran kynsiä tai tassuja. Liukueste pehmennetään asentamisvaiheessa alkoholilla, jonka jälkeen se kuivuu tiiviisti kynnen ympärille. Alkoholiksi sopii esimerkiksi haavanhoidossa käytettävät alkoholipohjaiset puhdisteet.

HUOMIOITA TUOTTEEN OSTAJALLE

  • Tutustu tarkasti mittausohjeisiin ennen koon valitsemista. Liian suuret liukuesteet nousevat liian kiinni kynsivalliin ja liian pieni koko ei asetu kynnessä tarpeeksi korkealle.
  • Mittauksessa voi käyttää esimerkiksi hammaslankaa, joka pyöräytetään kynnen keskikohdan ympärille ja merkitään tussilla paikka, jossa langat risteävät. Tämän jälkeen mitataan merkkien välimatka langasta. (Kätevä video tästä alempana)
  • Mittaa useampi kynsi ja tilaa koko, joka sopii kaikkiin saatuihin mittoihin (ei siis keskiarvoon). Joskus koira tarvitsee eri kokoiset liukuesteet etu- ja takatassuihin.
  • Liukesteet on suunniteltu asennettavaksi niin, että ne eivät ole kontaktissa kynsivallin kanssa. Kynnen alapinnalta liukuesteen on tarkoitus osua maahan ennen kynttä tai samaan aikaan kynnen kanssa. Kynnen päältä liukuestettä kannattaa vetää vähän ylemmäs (kuitenkin tarkistettava, että ei osuta kynsivalliin)

Dr Buzbyn ohjevideo sopivan koon mittaukseen löytyy esittelyn alta.

Lisätietoja tuotteesta ja sovittamisesta löytyy englanniksi Dr Buzbyn nettisivuilta

Jokaisessa pakkauksessa on 20 liukuestettä ja ohjeet niiden paikalleen asentamiseen. Koira tarvitsee kerrallaan 16 liukuestettä, koska niitä ei kiinnitetä kannuskynsiin. Väri vaihtelee tuotteen koon mukaan.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.